Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
Kompletna zmiana design forum - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146)
+---- Wątek: Kompletna zmiana design forum (/temat-Kompletna-zmiana-design-forum--10445)

Strony: 1 2

Kompletna zmiana design forum - minibartek - 06-08-2013 19:33

Tak się składa, że znam się co nie co na robieniu for, i szczerze powiedziawszy, to forum wygląda tragicznie. Oprogramowanie myBB nie jest przeznaczone dla forum tematycznego jeżeli chodzi o Counter-Strike'a. Skłaniałbym się bardziej do phpbb bądź vbullet. Jest wiele bardzo ciekawych szablonów, które można tutaj wykorzystać. Liczę na odpowiedź głównego założyciela serwerowni i zarządcy forum, który sprawuje pieczęć od wewnątrz. Proszę o tym pomyśleć poważnie, bo.... myBB to nie jest to, czego oczekuje się od wysoko rozwiniętych serwerowni. ;)

RE: Kompletna zmiana design forum - ProgressPL - 06-08-2013 21:33

Także jestem ZA ten "Szablon" poprostu odstrasza ... jednak ja bym polecał PHP by Przemo ;p

RE: Kompletna zmiana design forum - ZaQ - 06-08-2013 21:34

ta i forum od nowa/

RE: Kompletna zmiana design forum - MYTHBUSTERS - 06-08-2013 21:36

O gustach się nie dyskutuje. Mi się np podoba tak jak jest. Całkiem nie dawno było to forum przerabiane z kijowego szarego na sexowny niebieski &D Jak chcecie coś konkretnego zrobić w tym kierunku, to dołączcie do tego wątku ankietę, z pytaniem co o tym stylu sądzimy itp itd

Odp: Kompletna zmiana design forum - Obey138 - 06-08-2013 21:40

vBulletin byłby dobry, ale to kompletna zmiana silnika forum i, tak jak napisał ZaQ, forum będzie robione właściwie od nowa

Wysłane z Samsung Galaxy Mini (GT-S5570) używając Tapatalk

RE: Kompletna zmiana design forum - KuBa - 06-08-2013 21:41

Mi się tam podoba, nie wiem w czym przeszkadza - styl to najmniejszy problem, ważne żeby było 'dopięte na ostatni guzik' - wygląd to sobie możesz także zmienić :).

RE: Kompletna zmiana design forum - DONT CRY - 06-08-2013 21:50

Forum jest ładne, przejrzyste i nie dawno było przerabiane. Nie jest konieczne aby je zmieniać.

RE: Kompletna zmiana design forum - minibartek - 06-08-2013 23:24

No to ok, w takim razie to ja mam jakąś fobie na punkcie szablonów :D Jeżeli większości się podoba to spoko, temat do zamknięcia.

RE: Kompletna zmiana design forum - Admin - 07-08-2013 00:38

Żadnych jebanych phpbb by przemo z 2000 roku, co jeszcze to używają sieci typu cs-gówno.xaa.pl
vBulletin mnie nie przekonuje, bardziej skłaniałbym się ku IP:B, ale to drogi interes...
Proszę autora tematu o rozwinięcie teorii, że jeden silnik forum nadaje się do pisania o CSie, a drugi już nie.
A w obecnym stylu nie wiem co masz tragicznego? Mi się podoba, jedyny minus to długość ładowania (dużo przezroczystych obszarów, duże tło itd).

RE: Kompletna zmiana design forum - Obey138 - 07-08-2013 00:45

Autorowi chodziło o to że inne silniki mają inne, bardziej wyszukane funkcje i inny, bardziej wyszukany wygląd zewnętrzny/disajn xD