Serwery AliaSs'a - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Serwery AliaSs'a (/temat-Serwery-AliaSs-a--1680) |
Serwery AliaSs'a - [PRO] Uliczny - 02-04-2011 09:49 Witam Mam propozycję dotyczącą serwerów AliaSs'a... Mianowicie chciałbym zaproponować taką rzecz... Wyrzucilibyśmy z sieci serwery AliaSs'a... Bo sami widzicie, że za jakiś miesiąc będzie w nich 0 graczy non-stop... I, żeby DiKey stworzył sam COD'a i Zombie... Bo napewno On zainteresowałby się tymi serwerami... Nie to co AliaSs... RE: Serwery AliaSs'a - L@LeK - 02-04-2011 10:51 Całkowicie się z tobą zgadzam AliaSs schodzi na psy RE: Serwery AliaSs'a - Dejwid/mp3 - 02-04-2011 10:52 Ciekawe co na ten temat powie Dikus. Ja osobiście bym wolał żeby powstał nowy cod i zombi tam na pewno byłoby więcej graczy. Kto jak, kto ale Dikus bardzo interesuje się swoimi serverami RE: Serwery AliaSs'a - Kamil - 02-04-2011 10:56 Sęk w tym, że DiKey nie za bardzo orientuje się w konfiguracji CoD modu (tak mi powiedział, bo taki pomysł już dawno 'zarzuciłem' ), ale ogólnie jestem jak najbardziej za, nasze serwery przynajmniej rozwijałyby się w jakimś tempie, bo te AliaSs'a stoją w miejscu RE: Serwery AliaSs'a - L@LeK - 02-04-2011 11:02 No ja czasami jak mi sie nudzi to sie bawie cfg COD (nowego) i możliwe że mógłbym pomóc ale rzecz jasna nie gwarantuje że klasa w 100% będzie dobra i bez żadnych błędów RE: Serwery AliaSs'a - Admin - 02-04-2011 12:06 (02-04-2011 10:56)K@M!L napisał(a): Sęk w tym, że DiKey nie za bardzo orientuje się w konfiguracji CoD modu (tak mi powiedział, bo taki pomysł już dawno 'zarzuciłem' )Konfiguracja konfiguracją, ale wy byście chcieli 15 nowych klas, a to już może być problem RE: Serwery AliaSs'a - Dejwid/mp3 - 02-04-2011 12:17 nie no bez przesady można zrobic mnie ale muszą byc bardziej zbalansowane Bo teraz to jest jedno wielkie gów.. RE: Serwery AliaSs'a - Me My Self And I - 02-04-2011 12:25 Chacha nom ja popieram tą propozycje AiliasS schodzi na psy zainteresował się postami dopiero jak wysłałem mu PW d ,a klas ja mówi dejwid nie musi być 15 może być np 3-5 więcej a tamte niech zostaną tylko niech będą trochę upiększone ; P RE: Serwery AliaSs'a - Admin - 02-04-2011 12:30 Już mam pomysł na jedną klase: AliaSs (ma 1hp, 60% biegu i tylko nóż) A tak na serio to nie dam rady postawić dwóch serwerów w tak krótkim czasie. Na zombie i tak mało osób gra, więc tylko COD opłaca sie stawiać... RE: Serwery AliaSs'a - Dejwid/mp3 - 02-04-2011 12:32 Klasa dobra rozumiem rozumiem osób chętnych do gry na codzie będzie sporo Server powinien się utrzymac |