Pożegnianie :( by biszkopt :( - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Przywitania, pożegnania (/forum-Przywitania-pozegnania--31) +---- Wątek: Pożegnianie :( by biszkopt :( (/temat-Pozegnianie-by-biszkopt--5146) Strony: 1 2 |
Pożegnianie :( by biszkopt :( - biszkopt - 20-11-2011 13:51 Chciałbym się pożegnać , z graczami , oraz adminami servera , było bardzo mi miło grać z takimi ludźmi jak wy . Ale niestety ostatnio krucho z kasą oraz mało czasu poświęcam grze w Cs'a. Żegram się też z innego powodu , aktualnie mam perma na servie więc. Są też nieogarnięci admini ( niechce tu nikogo obrarzać) jak ProXima czy Ods Fajnie było ale się skończyło , bardzo ogarnięta serverownia , oby wam sie tak powodziło jak teraz . Życzę powodzenia ;] Pozdro dla : DiKey'a , Kamila , boboka , ZaQ'a , Dj Waren'a , Faja'i , Booyaka'i , PaineQ'a , Dejwida , Sooql'a , Venom'a , Libera , endria , campera , slava , Lostka , Mistrzunia , Opoka , oraz też z Dawidem ;] Żegnam się też z wrogami : Ods , ProXima , Largo . Trzymajcie się Ciepło , jak znajde czas chętnie odwiedze wasze forum ;] RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - MajoR.^ - 20-11-2011 14:07 Żegnaj ; / RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - mag!k aka Faja. - 20-11-2011 14:22 Szkoda :/ Zegnaj RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - [L]ibeRo.# - 20-11-2011 14:24 Na razie herbatnik ; ] RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - oDsTobiasz - 20-11-2011 14:27 up nie odgapiaj!... Narka Napisz mój nick dobrze tak przy okazji... Sądzisz że jestem nie ogarem bo dałem Ci bana za podszywke?... RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - Słodki` ^^ - 20-11-2011 14:29 Biszkopcik Żegnaj.. RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - /szPara||Kowicz/ - 20-11-2011 14:55 Zagnaj Dozobaczenia RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - endriu - 20-11-2011 14:57 Biszkopt za co Za jakie grzechy odchodzisz ? Czymaj sie ziom ; ] / RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - Admin - 20-11-2011 15:00 Dziwne, że masz bana, bo sam cię odbanowywałem ale narq, trzymaj się RE: Pożegnianie :( by biszkopt :( - biszkopt - 20-11-2011 15:07 To jak mnie odbanowałes to miło , ale hasła zapomniałem na nick ;] |