Petycja do AliaSs'a - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Petycja do AliaSs'a (/temat-Petycja-do-AliaSs-a--1511) |
RE: Petycja do AliaSs'a - kupa1234 - 18-03-2011 15:15 No to napisałem że passów nie podaję, a on mówi że nie chodzi o passy to po co dejwid piszesz jakieś głupoty ? RE: Petycja do AliaSs'a - Dejwid/mp3 - 18-03-2011 15:18 no to sie pomylilem jeju nie sraj ... jak on bedzie mial ci dawac gotowe rzeczy to bedzie tak samo jak teraz nic nie zrobisz glupie mapy wgrywales miesiac... a dlaczego bobi adma nie ma? RE: Petycja do AliaSs'a - Kamil - 18-03-2011 15:24 To by wyglądało tak, że piszę Ci na gg (bo na gg najszybciej zobaczysz tę wiadomość) co trzeba zrobić, ewentualnie podaję link do 'czegoś', a Ty dodajesz/zmieniasz bądź piszesz kiedy będziesz w stanie 'wykonać to zadanie bojowe'. RE: Petycja do AliaSs'a - Bobi - 19-03-2011 00:16 I co z Adminem ja hasło mam i wszystko w config ustawione więc co jest ? Wchodzę na serwer pisze przywileje ustawione ale i tak admina nie mam nie moge wejsc w nic ani nic nie mogę zrobić ! RE: Petycja do AliaSs'a - [PRO] Uliczny - 19-03-2011 08:44 AliaSs kamil to zaufany gracz... spójrz na to ile zrobił dla tego serwera... może nawet więcej od Ciebie, więc gdybyś dał mu passy to on by się tym serwerem przynajmniej interesował, a nie tak jak ty... masz na COD'a i Zombie wyjebane i chcesz żeby zostali stali gracze tego serwera... RE: Petycja do AliaSs'a - B3liar - 19-03-2011 17:41 Nie bd tworzył nowego tematu ale też mam do cb zażalenie aliass bo taki serwer to ja ci mogę w jedną godzinę stworzyć , pełno niedociągnięć a więc zaczynamy : nie może być czegoś takiego że 3/4 klas ma rakiety , przypominam że są z tym związane piękne bugi ani czegoś takiego że cały serwer ma tajemnicę generała i napieprzają w siebie granatami na respa wiesz co to blokada HE na 15sek.? Trzecia sprawa : Adminów masz nieogarniętych , założe się że będą mi robili jeszcze z 50x ssy. Powiedz im co to jest skan. Czwarta sprawa : Radzę wyłączyć bindowanie klawisza reklamą . Piąta sprawa RS Powinien mieć różne gatunki a nie w kółko żałosny rap & hip hop. Tyle z mojej strony pozdro od bulleta i napraw to . RE: Petycja do AliaSs'a - Bobi - 19-03-2011 23:35 Co z tym moim adminem ?? dostanę wyjaśnienie ? RE: Petycja do AliaSs'a - L@LeK - 20-03-2011 12:21 (19-03-2011 23:35)Bobi napisał(a): Co z tym moim adminem ?? dostanę wyjaśnienie ? Ja dochodze do wniosku że z tym adminem AliaSs cie okradł ale zobaczymy RE: Petycja do AliaSs'a - B3liar - 20-03-2011 15:51 Zauważył w tobie ciecia którym jesteś nie odróżniasz : wh od dobrych słuchawek , aima od skilla , no recoila od ciągniecia myszką w dół RE: Petycja do AliaSs'a - L@LeK - 20-03-2011 16:53 (20-03-2011 15:51)B3liar napisał(a): Zauważył w tobie ciecia którym jesteś nie odróżniasz : wh od dobrych słuchawek , aima od skilla , no recoila od ciągniecia myszką w dół Do mnie to czy do Bobiego? |