Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny (/temat-Podanie-na-moderatora-PRO-Uliczny--1620) |
RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - dawidcr - 27-03-2011 19:43 Ja tez jestem na tak RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - (Z)(I)(P) - 27-03-2011 19:47 Podanie jest krótkie, ale ilość Twojej reputacji, postów i pozycja admina na parkourz'e mówi sama za siebie - ja tam jestem pozytywnie nastawiony. RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - *ProProrok* - 27-03-2011 20:21 na tak RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - L@LeK - 27-03-2011 21:05 Uliczny jestem do ciebie pozytywny nastawiony może być podanie na tak RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - bobok - 27-03-2011 21:36 na tak, na okres próbny RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 29-03-2011 12:04 czekam na dalsze wypowiedzi szczególnie AliaSs i DiKey RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Kamil - 29-03-2011 17:14 Ciągle nie napisałeś tego, co najważniejsze. A więc pomogę Ci: 1. Miałeś już styczność z silnikami myBB? 2. Wiesz co to w ogóle jest? 3. Miałeś wcześniej moderatora na jakimś forum? (jeśli tak, to na jakim) 4. Zdajesz sobie sprawę z tego, że będziesz miał więcej obowiązków? Przeszukiwanie forum, warnowanie, zamykanie tematów, usuwanie postów i tak dalej. 5. Potrafisz odróżnić forum od CS'a? Bo pisałeś coś o wrzucaniu 'demek' z CoD moda. Wykaż się inwencją twórczą, bo nie napisałeś nic, co wyróżniałoby Cię od innych użytkowników. ;p PS: Zniechęcasz do siebie ludzi tym spamem na shoutboxie 'wypowiedzcie się w moim podaniu'. RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - SeruS - 29-03-2011 17:44 Masz adma na Parkourze . Prawdopodomnie jestes u mnie na TAK Przechodzisz ;D spoks koles jestes ! RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - zayQ - 29-03-2011 18:01 Na TAK myślę że się sprawdzi RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 30-03-2011 12:10 Specjalnie dla kamila 1. Miałem 2. Wiem dobrze co to jest... Niepotrzebnie głupie pytanie zadajesz... 3.Miałem 4 lata temu, nawet nie pamiętam jak to forum się nazywało 4. No nie... Będę wchodził raz na rok na forum, żeby tylko zajrzeć ... Dobrze wiem co będę musiał robić i że będę miał więcej obowiązków 5. Potrafie... Chodziło mi o to, że na forum wrzucamy demka z cziterami z naszych serwerów i ja trochę ich wrzuciłem... Gdybyś pomyślał byś się domyślił.... |