Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
Wbijam a tu ban. - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: Wbijam a tu ban. (/temat-Wbijam-a-tu-ban--945)

Strony: 1 2 3

RE: Wbijam a tu ban. - Dejwid/mp3 - 21-01-2011 16:11

Fajny odroznij ze jedna osoba spamuje wiec pisz w liczbie pojedynczej a nie mnogiej tam nic nie napisalem.... Cenation admin jest na servie to lamisz admina nie ma to masz najlepsze staty... bardzo dziwne

RE: Wbijam a tu ban. - Luki :) - 21-01-2011 16:20

Jeździsz na Wh człowieku nie oszukuj się. rano czasami jak wbijesz to aż się odechciewa grać .... aima zresztą też używasz jak jest po 3 osoby w teamie nie dawać UB,,, Elo.

RE: Wbijam a tu ban. - Cenation - 21-01-2011 16:23

Nie mam wh, aima, sh, recoila, i o co mnie jeszcze oskarżacie? Nawet BH nie mam xD

RE: Wbijam a tu ban. - Fajnyziom - 21-01-2011 16:25

ja nie mogę jak wy spamicie to że on pisze a ty odpisujesz to spam was 2 jest a nie 1 osoby nie piszcie nic w ogóle na forum nie piszcie na shout se piszcie a nie tu naprawdę.

RE: Wbijam a tu ban. - Dejwid/mp3 - 21-01-2011 16:26

"e ludzie ogarnijcie się bo wy spamicie teraz na shoutboxe tak gadajcie a nie tu"

Fajny dzieki Twojej bystrej odpowiedzi wychodzi na to ze spamujemy na shoutboxie wiec nie wiem co ty chcesz...

RE: Wbijam a tu ban. - Kamil - 21-01-2011 16:37

Cenation, złotko Ty moje, masz parkinsona? Jeśli nie to o ub możesz zapomnieć, niedawno wbiłem na innym nicku rano i celownik Ci latał po całej mapie.

Wh to był tylko dodatek, ale wiem, że też masz. Dziś wszedłem do gry, bo Dejwid mi napisał, że jedziesz na wh. Wszedłem i siedzę na spect'cie. Nic się nie działo, póki ktoś nie napisał 'Cenation na wh, sprawdź go'. Nie minęło kilka sekund, a Ciebie już nie było. I na pewno nie wywaliło Cię automatycznie, bo sprawdzałem w konsoli.

Jakieś kolejne głupie wymówki? Może brat?

RE: Wbijam a tu ban. - Cenation - 21-01-2011 16:41

Fajnie ban za to że grałem czysto, celownik mi latał bo ridick ma taki rozrzut.

RE: Wbijam a tu ban. - Kamil - 21-01-2011 16:45

Na pewno nie taki mistrzu.

RE: Wbijam a tu ban. - Cenation - 21-01-2011 16:47

Inni mają gorszy rozrzut od mojego np. Luki :) w awp ma duży rozrzut, a ja mam bana.

RE: Wbijam a tu ban. - Fajnyziom - 21-01-2011 16:55

czytaj ze zrozumieniem .....
"e ludzie ogarnijcie się bo wy spamicie teraz na shoutboxe tak gadajcie a nie tu"
Czyli że spamicie i macie gadać na shoutboxe

Ludzie wam naprawdę wszystko trzeba tłumaczyć?