Duży problem Pomocy ! - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Duży problem Pomocy ! (/temat-Duzy-problem-Pomocy--9798) Strony: 1 2 |
RE: Kolejne problemy - Obey138 - 06-06-2013 20:57 A co dokładnie się dzieje? Nic nie łączy? (03-06-2013 00:47)Obey138 napisał(a): Magiczna lista rozwiązywania problemów z internetem: EDIT: P. S. Zły dział (Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl -> Strefa Counter Strike -> Problemy), a powinno być Hyde Park RE: Duży problem Pomocy ! - Bkr.! - 17-06-2013 07:54 Kolega tutaj dobrze ci mówi. Tylko jeszcze napisz jaki internet , zasięg. Też tak miałem , przez 2-3 miesiące. Miałem neta z iPlus , szybki był ale serwerów nie wyszukiwało mi, więc poszperałem w necie i znalazłem , żeby zrobić format systemu, ale i tak to nic nie dało więc stara mi kupiła nowego necika;PP. Zrób tak jak kolega wyżej napisał. RE: Duży problem Pomocy ! - Dr.Alban - 31-07-2013 13:02 Rozwiązane. Wystarczy pobrać TEN plik, i wrzucić go do folderu LOKALIZACJA_INSTALACJI\platform\config\ Jeśli się zapyta, to podmienić pliki. |