Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
Nagły spadek FPSów - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9)
+--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10)
+--- Wątek: Nagły spadek FPSów (/temat-Nagly-spadek-FPSow--10237)

Nagły spadek FPSów - Graculaa - 25-07-2013 16:40

Miałem max.100 fps'ów i szukalem jak je zwiększyć i wkońcu mi się odechciało wchodzę w cs'a i max.50fps HELP co się stało pomocy!
Nie wiem czy to możliwe, że mam w tej chwili słabszy internet coś mi się stało i mam 3kreski a tak to 5 może to dlatego co? pomocy

RE: Błagam błagam pomocy - trzeci - 25-07-2013 16:58

co ma twoje fps do twojego internetu? kup se komputer nowy .

RE: Błagam błagam pomocy - Graculaa - 25-07-2013 17:44

Kompa mam raczej dobrego :)Po za tym nie znam aż tak się na tym zapytałem się tylko i rozwiązane reset komputera :)

RE: Błagam błagam pomocy - Kamil - 25-07-2013 17:52

Menadżer zadań - wyszukaj proces CS'a (musisz mieć go odpalonego) - klikasz prawym - "Ustaw priorytet" i spróbuj ustawić najwyższy

RE: Błagam błagam pomocy - ZaQ - 25-07-2013 18:17

Ja myśle, że jeśli grasz na steam, to to jest winą. Miałem identycznie, jak dochodzily nowe akutalizacje do Steam, to caly czas mi FPS'y spadały i dlatego do gry przerzucilem sie na NS'a bo moge sobie na nim cokolwiek testowac bez obawy ze będę musial pobierac od nowa :P I tam liczba FPS jest stała i praktycznie sie nie zmienia.

RE: Błagam błagam pomocy - Krrrrissu - 25-07-2013 18:25

podczas szukania jak zwiększyć fps zmieniałeś coś w opcjach systemu lub karty graficznej??

RE: Nagły spadek FPSów - KuBa - 25-07-2013 22:18

Spróbuj zainstalować "CCleanera" - zainstalować, uruchomić, oczyścić komputer... Druga sprawa to sprawdź czy nie masz virusów, a trzecia to ściągnij to co ja mam :P. "Game Booster" podwiększa dużo FPS'ów :).

RE: Nagły spadek FPSów - Dr.Alban - 31-07-2013 12:59

w ustawieniach csa włąacz słabsza widoczność dymnych granatów cos tam chyba smoke sie nazywa usatw na 1 albo zero. Pozdrawiam :)