Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. (/temat-Lista-adminow-z-kontaktem-przy-kazdym-serwerze-Plugin-na-say-motd--10382) |
Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - Obey138 - 02-08-2013 12:13 Wiem, że istnieje showteam.php, ale chciałbym żeby lista adminów wisiała przy dziale danego serwera oraz w MotD z podanym kontaktem (np GG, Steam, Skype, itp.) żeby w razie problemów z serwerem można było się szybko skontaktować oraz podanymi uprawnieniami (np dostęp do FTP, dostęp do konsoli, immunitet, itp.), żeby wiedzieć do kogo zaspamić o crashu serwa. I przy okazji wgrać plugin ma komendę /motd do każdego serwera. (link) @down We wszystkich współczesnych komunikatorach jest funkcja blokady. A jeżeli już ktoś łamię prawo (nękanie, groźny...) to można to na policje zgłosić. RE: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - ZaQ - 02-08-2013 12:22 jak chce sie szybko nawiazac kontak to na forum i na SB mozna napisac, nie mam zamiaru podawac publicznie swoich danych kontaktowych i co? jakis zbok moze sobie wejsc tutaj i zgarnac nasze skype i nas bedzie nekal... nie dziekuje a moze jeszcze numer telefonu i adres? RE: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - Kamil - 02-08-2013 13:07 Jestem za jeśli chodzi o podanie Steama, GG to mój prywatny komunikator ;p RE: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - Dr.Alban - 02-08-2013 21:04 Trochę nie za bardzo będzie to zrobione zgadzam się z ZaQ ponieważ dużo osób nie chce aby ktoś tak o pisał bo mu się nudzi czy coś na forum zawszę znajdzie się kontakt do kogoś kto chce pograć lub coś tam Jestem na Nie!! RE: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - Obey138 - 02-08-2013 21:25 Dobra, kasujcie bo ja nie mogę. Wgrajcie chociaż ten plugin RE: Lista adminów z kontaktem przy każdym serwerze. Plugin na say /motd. - chochlik03 - 05-08-2013 11:11 Co to?? Aham juz wiem Sry |