MyBB [DVZ Shoutbox edit by Mefiu] - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Technologie (/forum-Technologie--151) +---- Dział: Webmastering / Internet (/forum-Webmastering-Internet--43) +---- Wątek: MyBB [DVZ Shoutbox edit by Mefiu] (/temat-MyBB-DVZ-Shoutbox-edit-by-Mefiu--13089) Strony: 1 2 |
MyBB [DVZ Shoutbox edit by Mefiu] - Mefiu - 10-05-2014 09:24 dvz shoutbox edit by Mefiu (naprawione odświeżanie wiadomości) Funkcje obejmują m.in.: - parsowanie emotikonów i MyCode, - wstawianie nazw użytkowników jednym kliknięciem, - wyłączanie automatycznego odświeżania po X sekundach nieaktywności, - automatyczne odświeżanie, - kontrola antyfloodowa, - ustawianie minimalnej liczby postów do wysyłania wiadomości, - blokowanie możliwości pisania dla konkretnych użytkowników, - ustawianie grup dozwolonych do czytania/pisania/moderowania, - tryb archiwum z wyświetlaniem adresów IP dla moderatorów. Instalacja znajduje się w paczce. RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - CandlE - 10-05-2014 10:33 Przepraszam, co dodałeś/edytowałeś w "Twojej" wersji? RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - Mefiu - 10-05-2014 10:36 (10-05-2014 10:33)CandlE napisał(a): Przepraszam, co dodałeś/edytowałeś w "Twojej" wersji?kolega czytać nie potrafi? Cytat:dvz shoutbox by Mefiu (naprawione odświeżanie wiadomości) RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - Admin - 10-05-2014 14:03 Jestem pewny, że odświeżanie wiadomości działało, tylko kolidowało z jakimś Twoim skryptem. A nawet jakby - zmiana jednej linijki kodu to nie powód, żeby sobie przywłaszczać autorstwo RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - Mefiu - 10-05-2014 17:41 (10-05-2014 14:03)DiKey napisał(a): Jestem pewny, że odświeżanie wiadomości działało, tylko kolidowało z jakimś Twoim skryptem.Wpisz w google "dvz shoutbox odświeżanie" to wyskoczy ci milion wyników - czyli jest to błąd w oryginale. Nie chciałem sobie przywłaszczyć autorstwa, chciałem napisać "dvz shoutbox edit by Mefiu". RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - ZaQ - 10-05-2014 17:45 Tytuł tematu zły, ale nazwa pliku jak najbardziej Edit by Mefiu to prawda, ale shoutbox by mefiu to nie Ale dobra robote, bo jak kiedys robilem forum to pamietam z tym SB były właśnie problemy z refreshem wiec Good Jooooooob Man RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - Mefiu - 10-05-2014 18:42 Źle napisałem, wstawiałem go na masę for, więc mały błędzik. RE: MyBB [DVZ Shoutbox by Mefiu] - ZaQ - 10-05-2014 23:06 To co moze przypniemy?? RE: MyBB [DVZ Shoutbox edit by Mefiu] - CandlE - 13-05-2014 15:22 jedno mnie interesuje, aczkolwiek: Cytat:Shoutbox zmodyfikowany przez DjHeHe to ogłoszenie możesz zmienić w szablonach globalnych RE: MyBB [DVZ Shoutbox edit by Mefiu] - Mefiu - 13-05-2014 15:27 Jaki djhehe? Ten shoutbox jest pobrany z oficjalnej strony i edytowany przeze mnie, nie wiem gdzie znalazłeś taki kod... |