Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
Petycja do AliaSs'a - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: Petycja do AliaSs'a (/temat-Petycja-do-AliaSs-a--1511)

Strony: 1 2 3

Petycja do AliaSs'a - Kamil - 17-03-2011 15:12

Dobra, nie mam zamiaru dłużej patrzeć na upadek serwera, w który włożyłem wiele czasu i wysiłku, żeby go jakoś rozwijać.

I chociaż jakoś Cię ostatnio AliaSs nie lubię (!), postanowiłem Ci pomóc. ALE mam kilka warunków.

Po pierwsze dajesz mi swobodę działania jeśli chodzi o wewnętrzne sprawy serwera - admini, klasy, itemy, mapy, ogólnie wszystko, co związane z grą.

Po drugie wyjaśnisz dlaczego Bobi nie ma admina, skoro zapłacił za ileś tam miechów z góry.

Po trzecie powiesz PRAWDĘ, ile udało Ci się zrobić przy nadchodzącym (podobno) update, bo wszyscy mamy dość czekania.

Na razie to wszystko. ^,^

Nie zgodzisz się na chociaż jeden warunek, to niestety nie będę w stanie Ci pomóc i powoli zaczną odchodzić wszyscy, a dobrze wiesz, że ten serwer bez nas nie ma żadnych szans. Można powiedzieć, że i serwer, i Ty jesteście od nas uzależnieni. ; p

Twoja brocha, co wybierasz? Oddanie mi części 'władzy' czy upadek serwera?

To wszystko, co miałem do zakomunikowania. :D

Koniec ogłoszeń parafialnych.

RE: Petycja do AliaSs'a - LOK Anschutz - 18-03-2011 10:22

A teraz taka proźba do naszego proboszcza.
Wierni kierują się z proźbą o:
- Wszystko to co napisał K@M!L
- Wprowadzenie nowych wyglądów broni
- Nowych obszernych Map ale to naprawdę BARDZO obszernych!!
- Rozpatrzenia wszystkich naszych propozycji
- JAK NAJSZYBSZEGO LUB (NATYCHMIASTOWEGO) WPROWADZENIA UPADATE (JEŚLI JEST)

Tyle odemnie ;D(chyba )

RE: Petycja do AliaSs'a - kupa1234 - 18-03-2011 14:19

To już odpadasz w pierwszym punkcie nie dam ci passów do serwera bo ty chcesz...., drugie wyjaśnię za parę min dla bobiego jak sam zobaczę trzecie dokładnie nie chce mi się opisywać.

RE: Petycja do AliaSs'a - Kamil - 18-03-2011 14:38

Nie chcę passów, tylko chcę, żebyś mi bardziej zaufał i zrobił czasem to, o co Cię proszę. Chodzi mi np. jeśli Ci napiszę, żebyś coś zmienił/dodał mapę/dodał lub usunął admina, to robisz to bez zbędnych pytań po co/dlaczego, bo jeśli coś robię, to robię to dla dobra ogółu. Skoro myślisz, że mógłbym chociażby chcieć zniszczyć coś, na co zmarnowałem sporo godzin, to nasza współpraca nie będzie owocna.

A co do tego, że 'nie chce Ci się opisywać' to trudno, wydaje mi się, że nie jesteś chętny do współpracy. Cóż, ja przeżyję, Twój serwer raczej nie.

RE: Petycja do AliaSs'a - kupa1234 - 18-03-2011 14:41

To było pisać że o to ci chodzi, a opisywać tak trochę mi się nie chce i muszę coś zrobić jeszcze. Więc jak chcesz napisz tu.

RE: Petycja do AliaSs'a - LOK Anschutz - 18-03-2011 14:45

Aliass a jak z tym upadate zapowiadamym juz od jakiegos czasu gracze sie niecierpliwia :P

RE: Petycja do AliaSs'a - kupa1234 - 18-03-2011 14:46

No jak widzisz teraz mało kiedy jestem na kompie i w domu bo mało czasu mam jeszcze tydzień takiej nieobecności będę miał i potem coś pomyślimy.

RE: Petycja do AliaSs'a - Kamil - 18-03-2011 14:51

Po prostu napisz - idziesz na ten układ? Ty zajmujesz się konfiguracją serwera, a ja sprawami dotyczącymi gry. Yep?

RE: Petycja do AliaSs'a - kupa1234 - 18-03-2011 15:01

No ale dokładniej opisz że podajesz mi mapę link i ją wgrywam np. czy jak?

RE: Petycja do AliaSs'a - Dejwid/mp3 - 18-03-2011 15:14

Raczej chodzi np ze sam bedzie wgrywal bo tobie dac gotowe to i tak tego nie robisz:P