Przełożony administracji tymczasowej. - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Przełożony administracji tymczasowej. (/temat-Przelozony-administracji-tymczasowej--3690) |
Przełożony administracji tymczasowej. - soQl - 23-08-2011 08:22 Witam, chciałbym złożyć wniosek o dodanie i przyjęcie mnie na takie stanowisko jak PAT. Ja wymyśliłem tą rangę. PAT - (Przełożony Administracji Tymczasowej) to osoba przełożona wszystkich administratorów serwerów (kupionych adminów), zadaniem tej osoby jest dopilnowanie porządku wśród administratorów serwerów i zarządzanie nimi pod słowem przełożonego, czyli jedynie za zgodą Head Admina. W skład praw mogą wchodzić: - Zwracanie uwag administratorom. - Dodawanie adminów (przez AMXBans) [JEDYNIE ZA ZGODĄ H@]. - Usuwanie adminów (przez AMXBans) [JEDYNIE ZA ZGODĄ H@]. - Administracja banami (w zakresie podanym przez H@). - Banowanie dowolne (własny powód + czasy banów w zakresie regulaminu + perm) Stworzone zostało to po to, aby administracja czołowa miała czas na inne rzeczy. Admini muszą być jakoś kontrolowani, najlepiej non-stop, DiKey nie ma na to czasu, więc ja mogę się tym zająć. Pozdrawiam. soQl RE: Przełożony administracji tymczasowej. - sLaVo - 23-08-2011 11:19 Uważam że to jest dobry pomysł soQl jest ogarniety i napewno dopilnuje porządku RE: Przełożony administracji tymczasowej. - zayQ - 23-08-2011 11:52 Jest ranga J@ (Junior Admin) Prędzej byś tą rangę otrzymał o ile DiKey się zgodzi z pozostałymi członkami forum/serwera ! P.S. Myślę że się nie opłaca robić kolejnej rangi ! RE: Przełożony administracji tymczasowej. - xdd - 23-08-2011 11:53 Za dobry pomysł . RE: Przełożony administracji tymczasowej. - ShaDow. - 23-08-2011 11:58 Pomysł Dobry, soQl na pewno nadaje się. Jestem Za.! RE: Przełożony administracji tymczasowej. - Kamil - 23-08-2011 12:07 Opisałeś mniej więcej moje zadanie, tyle że mam wakacje, które już się kończą, więc... czy jest sens? RE: Przełożony administracji tymczasowej. - soQl - 23-08-2011 12:24 Wybacz, nie wiedziałem jakie jest Twoje zadanie, więc założyłem taki temat. Po prostu chciałbym zostać upoważniony do sprawowania jakiejś kontroli nad administratorami. Po prostu chcę pomóc i odciążyć jak najbardziej Ciebie i DiKey'a, bo macie inne, ważniejsze rzeczy do roboty, a ja jestem bardziej luźny czasowo. Pozdrawiam. soQl RE: Przełożony administracji tymczasowej. - Kamil - 23-08-2011 12:38 Ty, zauważ, że 'dodawanie i usuwanie adminów ZA ZGODĄ H@' to tak samo jakby DiKey usuwał, bo musi najpierw dowiedzieć się który to admin, dlaczego ma go stracić i tak dalej, a w tym czasie sam by go usunął 4 razy ; d RE: Przełożony administracji tymczasowej. - |KB| Pika - 23-08-2011 13:29 Nie ma sensu kamil to robi. RE: Przełożony administracji tymczasowej. - Admin - 23-08-2011 15:04 - Dodawanie adminów (przez AMXBans) [JEDYNIE ZA ZGODĄ H@]. - Administracja banami (w zakresie podanym przez H@). - Banowanie dowolne (własny powód + czasy banów w zakresie regulaminu + perm) Admini muszą być jakoś kontrolowani, najlepiej non-stop, DiKey nie ma na to czasu, więc ja mogę się tym zająć. Możesz zgłaszać nieodpowiednie, nieregulaminowe (itp itd) zachowania adminów w Kąciku Adminów. BTW: Witam, chciałbym złożyć wniosek o dodanie i przyjęcie mnie na takie stanowisko jak PAT. Odtwórz |