Jak zrobić i wgrać klasę do nowego CODa - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Jak zrobić i wgrać klasę do nowego CODa (/temat-Jak-zrobic-i-wgrac-klase-do-nowego-CODa--6758) |
Jak zrobić i wgrać klasę do nowego CODa - JJoe - 25-02-2012 18:50 Poradnik
[COD Nowy]"JAK ZROBIĆ I WGRAĆ KLASĘ" Na początek:
TuT ten zrobiony jest w całości przeze mnie. © Zakaz kopiowania, chyba że za zgodą autora. *1 Wchodzimy na stronę Generator klas amxx.pl
*3 Tworzymy klasę. *4 Klikamy generuj, następnie komplikuj. *5 Pobieramy "codclass_nazwaklasy.amxx". *6 Przechodzimy do FTP (np. Total Commander). *7 Wchodzimy cstrike/addons/amxmodx/plugins/. *8 Wrzucamy "nazwaklasy.amxx" do tego folderu. *9 Następnie wchodzimy cstrike/addons/amxmodx/configs *10 Edytujemy plik codmod-plugins.ini *11 Dopisujemy codclass_nazwaklasy.amxx *12 Nadpisujemy, jeśli to konieczne. *13 Resetujemy serwer/zmieniamy mapę. KonieC © Widzisz błąd | Pisz !
RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - Słodki` ^^ - 25-02-2012 18:53 No fajny poradnik łap plusika. RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - zayQ - 25-02-2012 18:58 Dobry poradnik. Też łap repa RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - Virtuoz - 26-02-2012 10:49 Krótko, zwięźle i na temat. Wszystko łądnie wyjaśnione . Łap repa RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - Darky - 28-02-2012 19:45 Fajne. ;d Wszystko ładnie napisane! ŁAPA! RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - Admin - 29-02-2012 02:16 Hmm, błędziki, błędziki Cytat:*5 Pobieramy "nazwaklasy.sma".nie sma, tylko amxx, inaczej działać nie będzie Tak samo z wgrywaniem, sma nie jest wymagane na serwerze, za to amxx niezbędny... Po za tym klasy są nie amx (jak już to amxx) tylko do nowego CODa I niepotrzebnie komplikujesz życie ludziom - po co 'instrukcja gdzie wejść' zamiast prostego linka? Poprawiłem RE: Jak zrobić i wgrać klasę amx ! - JJoe - 02-03-2012 18:31 (29-02-2012 02:16)DiKey napisał(a): Hmm, błędziki, błędziki Ahh sorki DiKey Na szybko pisałem. Każdemu może się zdarzyć pomyłka |