Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
!! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! (/temat-UWAGA-UWAGA-NOWY-TYP-ROZGRYWKI-UWAGA-UWAGA--6962)

Strony: 1 2

!! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Pablo - 13-03-2012 21:56

Niniejszym informuje wszystkich ze planujemy wprowadzic nowy serwer z zupelnie innym typem rozgrywki jak te ktore dotychczas istnieja. Chcielismy stworzyc cos prostego, przystepnego dla kazdego uzytkownika, cos co pozwolilo by sie naprawde zrelaksowac.

Prosze wszystkich o wypowiedzenie sie w ankiecie jaki typ rozgrywki chcielibyscie aby powstal

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - CASPI - 13-03-2012 22:33

Ja bym był za Jail Breakiem ale niech będzie only dd2 :D

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Vix - 13-03-2012 23:02

Gralem przed chwila na only dd2 i jakis dziwny :P myslalem ze lepszy xD

Chyba przez rok gralem na serwie FFA i nawet fajny :D
Wiec zmieniam zdanie...

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Luki_luki - 14-03-2012 01:00

A ja jestem za FFA . Jak dla mnie więcej graczy przyciągnie serwer z wieloma mapami.

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Virtuoz - 14-03-2012 11:30

Ja jestem za FFA ... Uwielbiam tego typu serwery można pograć , zrelaksować się ... Nie ma wywyższania się przez graczy . Jeszcze jakby fajne mapki się wgrało :)

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Kamil - 14-03-2012 11:55

FFA byłby według mnie dużo lepszy. Only dd2 jest dla (bez obrazy) dzieci dusta, którzy nie potrafią grać na innych mapach.

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - caclav - 14-03-2012 11:58

Ja Tez jestem za FFA xD
Tez ostatnio zacząłem grac na takich typu serverach :D dla mnie "only dd2" za szybko mi się znudził :D wiec ja wole FFA :D

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - CASPI - 14-03-2012 14:14

Ej ej ej :P de_dust2 to może mapa dla dzieci ,lecz po prostu moim zdaniem najlepsza do gry :P

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - .::MAJOR::. - 14-03-2012 14:31

Jestem za zwykłym FFA.
Dla mnie przeciętna rozgrywka jest przyjemna a poza tym przyciągnie nowych graczy ;p

RE: !! UWAGA !! UWAGA !! NOWY TYP ROZGRYWKI !! UWAGA !! UWAGA !! - Mudzin - 14-03-2012 15:12

Ja jestem zdecydowanie za FFA. FFA przyciagnie wiencej osob ale mozna do FFA dodac rowniez jakiegos VIPA zeby byly jakies zyski z serwera.