Serwery CS 1.6 -  DeathRun.pl
problem - Wersja do druku

+- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl)
+-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9)
+--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10)
+--- Wątek: problem (/temat-problem--7989)

problem - cichosza - 26-08-2012 12:12

po włączeniu cs-a zawsze włącza mi się jakiś inny serwer (z autostartu)
jak to wyłączyć?

RE: problem - ZaQ - 26-08-2012 19:21

no musisz wejsc w plik swojego CS'a i juz nie wiem dokladnie gdzie, ale albo w głownym folderze, albo w cstrike albo w cstrike_polish bedziesz mial jakis folder w ktorym znajduje sie zdjecie i plik z tego servera. Rozpoznasz server po obrazku. I jesli juz to znajdziesz to usun ten folder i powinno byc po klopocie.

Jesli wiesz jaka jest nazwa servera na ktory cie przekierowuje, to spróbuj wyszukac go po przez START--->Wyszukaj--->Pliki i foldery i wpisz tam jedna fraze z tej nazwy servera. Jesli ci tam nie znajdzie musisz sam przeczesac foldery ktore ci wymienilem na samym poczatku. Folder nie bedzie mial jakies specyficznej nazwy. Dopiero w jego srodku bedzie konkretna nazwa + obrazek + plik. Jak znajdziesz USUN!!!

RE: problem - BotKiller - 28-08-2012 01:35

Przecież to proste... Podstawa to znać foldery i podfoldery cs'a aby coś zmienić, umieć modyfikować.

Znajdź folder resource i usuń z niego plik GameMenu.res oczywiście przy wyłączonym csi'e następnie włącz cs'a i problem z głowy.

RE: problem - King Of Hardstyle - 30-08-2012 19:56

A tak już w temacie. Ja bym chciał zmienić servy bo nad New Game mam servy. Pytanie: Gdzie to zmienić? Z góry dzięki

RE: problem - ZaQ - 30-08-2012 21:50

czytaj moj post i bot killera ;) to jest dokladnie to samo co ten gosc mial, tylko ze on jeszcze mial cfg. z autopirzekierowywaniem, a ty masz same servery ;) musisz cos poszukac pierw looknij w resurce, a jak tam nie bedzie, to szukaj w calym katalogu Cs'a. Tez to mialem, ale nie pamietam dokladnie gdzie :D

RE: problem - King Of Hardstyle - 30-08-2012 22:45

w resources nie ma a w reszcie szukam :D

/edit

Przeleciałem dosłownie wszystko i nic ;/

/edit

Reinstall pomógł ale chciałbym dodać nad tym servy z 3DR.pl :)

RE: problem - ZaQ - 31-08-2012 14:55

jestem pweny ze cos pominoles, bo to jaki folder i ogolnie nazwy tych plikow sa dziwne (np.: xasda-13dasd). Ale na 100% tam musialo byc zdjecie z nazwa tej sieci ktora ci sie tam wyswietlala.
Mniejsza o to ;) Jak chcesz miec przekierowania na 3dr no to musisz do DiKey;a :D, albo do kogos kto ma ten problem co ty miales, tylko ze z nasza sieci :D

RE: problem - King Of Hardstyle - 31-08-2012 16:29

nic dziwnego nie znalazłem co mi się wydaje jeszcze bardziej dziwne :D

/proponowałbym zamknięcie bo spam się robi reszte najwyżej będą sobie tłumaczyć PW.

RE: problem - Pablo - 31-08-2012 22:05

/close