Ja i RaBBiT . - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Ja i RaBBiT . (/temat-Ja-i-RaBBiT--8221) |
Ja i RaBBiT . - ^QapSel. *.* - 01-11-2012 23:23 Cześć!
Przy moim podaniu, zauważyłem, że zaczęliście coś " podejrzewać " , że to multikonto ? To nieźle, co prawda nawet robiliśmy konto w przeciągu tych samych 5 minutach i nawet na tym samym komputerze. Ale ja i RaBBiT to dwie inne osoby . . Możemy wam nawet dać nasze FaceBook'i, ale ze zgodą Oskara, bo nie wiem czy on się zgodzi na to . Możecie sprawdzić aktualne IP naszych kont . A piszemy, podobnie bo jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi, co chwile coś bierzemy od siebie jeden zacznie drugi kończy, mamy, wspólne zainteresowania itp. z resztą na serwerze jesteśmy w 2 . ;3 . Ale, to już sobie wymyśliliście, że piszemy punkt w punkt to samo... Bo to już nie jest prawdą, oby dwaj mamy inne doświadczenia . Ja wole FFA, BF2, Dr . Oskar woli Np ZM, BaseBuilder, CoD'y . Mam nadzieje, że wymarzę wasze wątpliwości co do nas . ! RE: Ja i RaBBiT . - ^B-RaBBiT*.* - 02-11-2012 12:13 Co do Facebooka to spoko, ale jak nawet można myśleć że to multikonto ? . Jak bym np grał na kompie i lapku jednocześnie robić tu i tu bh . HAAHHAHAH, dobre . Mieszkamy blisko siebie i po prostu Damian znalazł tą serwerownie, wyglądała z początku spoko (Nadal jest spoko) to założyliśmy konto i tak to jest. ;] . RE: Ja i RaBBiT . - ZaQ - 02-11-2012 14:47 nie no spoko, to wszystko wyjasnia, ale nie dziwcie sie nam bo nawet styl podania mieliscie taki sam czyli wysrodkowany pogrubiony itd.... no ale wszystko jasne D RE: Ja i RaBBiT . - Pablo - 02-11-2012 15:42 mysle ze nie trzeba tu nic wiecej dodawac /close |