Obrót BH . - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Obrót BH . (/temat-Obrot-BH--8232) |
Obrót BH . - ^QapSel. *.* - 03-11-2012 13:00 Cześć ! W tym poradniku napiszę wam jak można się dobrze rozpędzić na respie za pomocą BH . 1. Odpalamy Cs'a . 2. Wchodzimy w Opcje . 3. Klikamy w zakładkę Klawiatura . 4. Szukamy " Obrót w lewo/prawo " klikamy i zaznaczamy, na dowolny klawisz (polecam na myszce gałkę) . 5. Gdy klikniemy, możemy wejść na serwer . Co robimy? : Rozpoczynamy normalne BH na respie klikamy klawisz pod którym mamy ustawiony obrót i jak zauważycie będziecie, się obrać o 360 stopni . Jeśli do tego dodamy BH to będziemy skakać po respie i takim sposobem, możemy się rozpędzić nawet do 1000 speeda . (Potrzebne do tego minimum 70+ fps, żeby się dobrze rozpędzić) Gdy już mniej więcej to ogarniamy możemy przechodzić mapki w nawet 30 sekund ! Dziękuje za uwagę! Pozdrawiam ^QapSel. *.* RE: Obrót BH . - MYTHBUSTERS - 03-11-2012 13:58 Powiedz mi qapsel ... czemu piszesz tak samo, to samo, w taki sam sposób jak Rabbit??? ... to jest podejrzane, nawet czasami obmyślam waszą orientacje seksualną (czy nie jesteście homosiami :/ <<< tak wiem nie powinienem tego napisać) ... już zaq się przy rabbicie wypowiedział "100 poradnik tego samego typu, aż się rzygać chcę" ... byś wziął sobie te słowa do serca i nie spamował tym konkretnym poradnikiem forum bo dla mnie to jest bezsensowne nabijanie posta (kolejne zresztą) ... za to jakbym ja miał takie kompetencje dostałbyś warna ... ale to już tą kwestie zostawię tym którzy takie nagrody rozdają RE: Obrót BH . - ^QapSel. *.* - 03-11-2012 14:29 Tak, ale jak napisaliście u RaBBiT'a, że jest źle wytłumaczone i wgl . To chciałem, to dobrze wytłumaczyć, żeby każdy miał lepszą frajdę na DeathRun'ach . :/ . RE: Obrót BH . - :: Bl00wn4P :: - 03-11-2012 15:06 to nie mógł on zmienić swojego wątku? tylko nowy musiałeś robić?. Pozdrawiam. (ale poradnik przyda się dla zielonych) RE: Obrót BH . - ^QapSel. *.* - 03-11-2012 15:50 Ale dlaczego mi się pytasz, czy on nie mógł zmienić swojego wątku ? To RaBBiT go napisał nie ja . Dobra, według mnie tutaj jest wszystko wyjaśnione i można zamknąć, żeby nie było spamu . RE: Obrót BH . - ^B-RaBBiT*.* - 03-11-2012 15:57 Myth, czasami możesz się powstrzymać co piszesz RE: Obrót BH . - :: Bl00wn4P :: - 03-11-2012 16:21 no jeżeli Rabit go napisał to nie musiałeś kopiować, i brać jego pomysłu/poradniku. RE: Obrót BH . - ZaQ - 03-11-2012 16:25 dobra Panowie nie spamujemy w poradniku Wiecie jakie piękne Nagrody głowne na Was za to czekaja @zamykam |