Zabawa w Street View (Google Maps) - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Technologie (/forum-Technologie--151) +---- Dział: Webmastering / Internet (/forum-Webmastering-Internet--43) +---- Wątek: Zabawa w Street View (Google Maps) (/temat-Zabawa-w-Street-View-Google-Maps--9529) Strony: 1 2 |
Zabawa w Street View (Google Maps) - Admin - 24-04-2013 16:22 Google po cichu wprowadziło opcję Street View (podgląd ulic) wszystkich miast i wsi w Polsce. Prezes oddziału Google Polska zwrócił się do mnie z wysokopłatną propozycją zareklamowania ich usługi na naszym forum Z tej okazji proponuję zabawę - wchodzimy na Google Maps i szukamy czegoś ciekawego w naszym mieście, by następnie podzielić się tym w temacie Może to być wasze ulubione miejsce, wypadek albo śmieszna sytuacja, cokolwiek ciekawego Żeby widzieć podgląd z poziomu ulic trzeba włączyć obsługę MapsGL i trochę przybliżyć Link do aktualnie widocznego na ekranie miejsca uzyskujemy poprzez kliknięcie na symbol URL po lewej stronie, obok mapki. RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - Plpolak19 - 24-04-2013 21:50 Zajebiste mam ss'a jak siedzę sobie akurat na ławce z Farbą . Tu macie ss'a z miasta Hel : RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - Admin - 24-04-2013 21:56 No Polak jeśli chodzi o spam to na Ciebie zawsze można liczyć Pokaż siebie i farbe na ławce lepiej RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - misiaa. - 24-04-2013 22:04 a ja nie umiem RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - caclav - 25-04-2013 10:19 to mój dom i naprzeciwko mnie pizzeria RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - Słodki` ^^ - 25-04-2013 10:52 Tu mój domek (Mapka) N.i.e d.a.ł.o s.i.ę dać lepszej pozycji więc tak: RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - MYTHBUSTERS - 26-04-2013 12:48 To teraz moja kolej Zacznijmy może od ratusza Moja willa ze zgniłym ogródkiem Tu Marcin Gortat ćwiczył rzuty osobiste 10m od mojej chaty ... Wembley Arena No i najważniejsza budowla w całej Murowanej Goślinie i okolicy ... Biedronka RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - dGp. - 23-06-2013 19:56 Policja łamiąca przepisy w moim mieście RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - Admin - 21-07-2013 13:43 Oj tam, do kauflandu na interwencje w dziale z pączkami się spieszyli RE: Zabawa w Street View (Google Maps) - misiaa. - 21-07-2013 14:41 Myth macie tylko 1 biedronkę ? ;D u mnie jest ich tyle że nawet nie zliczę wszystkich |