Gdzie ten Admin ? |
09-12-2010, 10:16
|
|
Pr0 Runner |
Gdzie ten Admin ?
Pisze dzień w dzień do AliaSs a on nic !!
12-05-2010, 10:22 AliaSs tak dziś po 14..., a co do sponsoringu miesięcznie zależy ile byś wysyłał ale h@ na serwie mogę dać i coś jeszcze i na zombi h@ np. Ja oczywiśćie moge sponsorowac ale co ja zapłace i znowu nie będę miał korzystać ? admina miałem równy 1 dzień 24 godziny.. a po tym czasie ktoś mi wyłączył opcje że nie moge uzywać admina komend .. nic a nic pisałem do ciebie dzień w dzień więc może teraz tym się zajmiesz jak to przeczytasz? chciałem pomuc kupywac sloty nawet caly server sponsorowac a ty mnie tak olewasz.. to jest za przeproszeniem wkurwiające ... że musze się o to dopytywac na hajs szybko lecisz i odrazu admina robisz ale jak jest jakas sprawa to odrazu nie masz czasu rozumiem masz swoje sprawy ale 2 tygodnie chyba ci wystarczaja na zrobienie admina od nowa? , niby mam admina nie mam nawet stroju mikołaja więc proszę jeszcze raz zajmij się tym . |
09-12-2010, 14:44
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Gdzie ten Admin ?
Najwyraźniej się nie nadawałeś
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
09-12-2010, 17:12
|
|
EmoTroo |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2010 17:13 przez Neqe.)
Tak jak mówiłem , tak AliaSs ciągnie kasę D , nie no żartuje , w końcu ci odpisze .
|
09-12-2010, 19:08
|
|
VIP |
hehe aliass szuka sponsorow czekaj a ci odpisze ja sam czekam az mi kod da na slota pare dni i nie narzekam
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
09-12-2010, 22:04
|
|
Pr0 Runner |
Masz Problem?
Pisz na pw lub pod 25939429 Zapraszam do: Mini Shopu Generatora screen-shotów Poradników Counter Strike |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości