Do zoba ziomeczkii ! |
31-03-2012, 19:41
|
|
Dawny kubusieq |
Do zoba ziomeczkii !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2012 20:21 przez Virtuoz.)
Siemanko ! Jak zauważyliście już nie przesiaduję na serwerze , a także na cs'ie(nauka). W związku z tym oznajmiam wszem i wobec , że odchodzę. Wiadomo raz na jakiś czas wejdę na serwer i na forum z ciekawości , a nawet , żeby pogadać z kolegami Mam nadzieję , że gracza kubusieq jak i Virtuoz zapamiętacie z jak najlepszej strony !! Póki co żegnam P.S. Do DiKeya : Proszę o zabranie mi rang. [POZDRAWIAM : Gwiazdor` Fun , CASPI , LosT , K@M!L, Vix, Faja Gamer, TomiX, Tiger , Ci co nie grają już czyli damwal , Macu i cała ekipa i wszystkich, wszystkich , o których nie powiedziałam , ale już pozapominałem niektóre nicki . Do zobaczenia ziomki Kończę swoją karierę z tym forum swoim ' 370 ' postem ! Kiedyś kubusieq, teraz Virtuoz
|
31-03-2012, 19:42
|
|
Lubie zapierdalać :) |
RE: Do zoba ziomeczkii !
Żegnaj
|
01-04-2012, 10:49
|
|
Pr0 Runner |
Jeny, ile osob odchodzi. Do zobaczyska, ziomuś! : )
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
01-04-2012, 13:00
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Chyba CS wychodzi z mody
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
01-04-2012, 13:52
|
|
|
VIP |
Do zobaczenia ziomuś! mamy nadzieje ze wrócisz
|
|
01-04-2012, 15:40
|
|
Admin DD2 |
Narka
|
12-04-2012, 07:35
|
|
Dawny MowMiTato^_^ |
Nie odchodź! Papatki ;**
Moje statystyki na Serverze Surf i 4Fun+Bf2 3 Razy w Top15--------->W Tym Raz 1 Admin Parkour I 4Fun+BF2 = MuLTi AdmiN. |
12-04-2012, 08:30
|
|
Pr0 Runner |
odgrzewanie starego kotleta
/close |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości