Ponowne podanie na admina Koks |
14-08-2012, 10:52
|
|
Pomocny |
Ponowne podanie na admina Koks
1. Imię:Mateusz
2. Nick na Serwerze: Koks 3. Nick steam (jeśli posiadasz): 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: 5. Wiek, data urodzenia: 17, 10.08.1995 6. Znajomość AMX (1-10): 7 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? ponad pół roku 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? tydzień 9. Gdzie masz/miałeś admina? Miałem na kolegi serwerze ale już go nie ma 10. Jak często odwiedzasz forum? codziennie 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: 2-3 12. Kontakt (GG, skype): 44270789 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Znam i akceptuje 14. Przydatne umiejętności: Jestem aktywny i otwarty na propozycje. 15. Mieszkam w Węgrowie 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe):Niestety co miesiąc nie mam jak płacić ale raz na jakiś czas mogę. 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ: -Jestem obeznany w AMXX -Można na mnie liczyć -Piszę poprawnie po polsku -Na serwerze staram się nie obrażać innych graczy, grać kulturalnie -Jestem obowiązkowy i sumienny -Pomagam innym |
14-08-2012, 14:04
|
|
|
Expert 3dr |
RE: Ponowne podanie na admina Koks
Czy wy kurwa mac czytac nie umiecie. To sie robi denerwujace. Caly czas podania niezgodne z nowymi zasadmi. Za to powinny leciec warny bo to czysty spam
I czemu nie moge zamykac takiego podania?? Bo K@M!L nie kazal, a potem sie spam robi. PS: Sorry za słownictwo, ale nie moge sie powstrzymac
|
|
14-08-2012, 14:51
|
|
Pr0 Runner |
RE: Ponowne podanie na admina Koks
/kosz
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości