Podanie na admina TheXen |
22-09-2012, 18:39
|
|
Nowy |
Podanie na admina TheXen
1. Imię: Kamil
2. Nick na Serwerze:TheXen 3. Nick steam (jeśli posiadasz):TheXen 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: STEAM_0:0:30981315 5. Wiek, data urodzenia:02.03.1996 6. Znajomość AMX (1-10):8,9 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun?: długo jakieś 3 lata 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ?: miesiąc 9. Gdzie masz/miałeś admina?: teraz nie mam nigdzie , mialem na elite-gamers nie ma juz chyba tego serwa i na jakiś 2 tylko nie pamientam 10. Jak często odwiedzasz forum?: mam od dziś konto ... 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze:3 ,4 godziny dziennie 12. Kontakt (GG, skype): GG:18351901 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera?: tak 14. Przydatne umiejętności: umie amx 15. Mieszkam w Dębowcu 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe):zastanowie się 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ: na serwie bywa zadko admi a ludzie robią co chca ;D Prosił bym o pozytywne rozpatrzenie mojego podania TheXen |
22-09-2012, 19:25
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Podanie na admina TheXen
Chciałbym się wypowiedzieć ...
6. Hmm znajomość amx ... to napisz zrób jakiś plugin prosty to uwierzę 9. "teraz nie mam nigdzie , mialem na elite-gamers nie ma juz chyba tego serwa i na jakiś 2 tylko nie pamientam" ... nie pamientam (polska język, trudna język), ... i na jakiś 2 tylko nie pamiętam <<< nie wiem co o tym sądzić 10. od dzisiaj konto na forum? to dobrze o tobie świadczy twoje udzielanie się na forum jest powalające (konto zrobione żeby dać niepotrzebne podanie na admina) 11. O tym czasie w podsumowaniu wspomnę I NAJLEPSZY PODPUNKT NA KONIEC 17."na serwie bywa zadko admi a ludzie robią co chca ;D" (gadajmy po polskiemu), hmmm , a więc podsumujmy ... jesteś nieogarem, który nie zna podstaw ortografii ... zrobił konto na forum tylko po to żeby dać niepotrzebne podanie na adma ... grasz niby 3 albo 4 godziny dziennie na serwie i grasz na nim miesiąc ... a zerknąłeś na gametracker? masz kolego 15h tylko nabitych ... Moje zdanie to WIELKIE NIE! Pozdrawiam Myth :* |
22-09-2012, 19:54
|
|
Pr0 Runner |
RE: Podanie na admina TheXen
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości