Jak zrobic własny spray w cs 1.6 |
04-11-2012, 18:33
|
|
VIP |
Jak zrobic własny spray w cs 1.6
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2012 18:33 przez ^B-RaBBiT*.*.)
Siema
Chciałbyś mieć pewnie swój sprey, z swoim nickiem lub logo ? To możliwe, sprawdź ten poradnik, bo to on jest właśnie dla ciebie :1. Instalujemy program Half Life Logo Creator http://www.sendspace...174fac5/hlc-1-0 2. Otwieramy program i szukamy folderu docelowego csstrike, aby wyszukać " hl " (jeśli jest wymagane) 3. Klikamy "Open" i szukamy zdjęcia, które ma być naszym sprayem. 4. Po dodaniu zdjęcia naciskamy opcję "Autosize" Image Width - MAX Image Height - MAX Nie zapisujemy, tylko klikamy "Make WAD" i nic więcej nie klikamy. 5. Minimalizujemy HLC i wchodzimy do folderu Robster Productions 6. Znajdzie się tam plik "pldecal.wad" zmieniamy jego nazwe na tempdecal.wad i klikamy WŁAŚCIWOŚCI i opcja "Tylko do odczytu" 7. Kopiujemy / Wycinamy plik tempdecal.wad i wklejamy do folderu csstrike (Domyślnie powinien się pojawić komunikat o zamianie tempdecal.wad'a którego zrobiliśmy, na ten który już istniał 8. Wchodzimy na CS i sprawdzamy nasz Spray klikając (Domyślnie " T " ) Mam nadzieje że pomogłem c: Pozdrawiam Króliczek
Ej ziom ! Pomogłem ? daj plusika (+)
|
04-11-2012, 19:27
|
|
Admin DD2 |
RE: Jak zrobic własny spray w cs 1.6
Tego już było miliony.
|
04-11-2012, 20:23
|
|
VIP |
Ciekawe, szkoda że całe strony poradników przeszukałem i nie było nic o Spray'u . c: .
Ej ziom ! Pomogłem ? daj plusika (+)
|
06-11-2012, 19:22
|
|
Free Runner |
Jak już to wrzuciłeś, to powinieneś wrzucić stronę z której to skopiowałeś, bo ty tego nie napisałeś .
Ej ty ! Pomogłem ? Daj Plusa !
Ej ty ! Chcesz coś ode mnie ? Pisz na : PW / GG ! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości