Skarga Kamil |
11-04-2013, 17:26
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
Skarga Kamil
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013 17:41 przez KoXu|Kusa.)
Nie miałem tego gdzie napisać więc piszę to tutaj. (przy okazji będzie bez spamu)
Nie znaczy że odszedłem to nie mogę pisać na sb chyba nie ? A o co chodzi ? A oto , że nasz kochany kamilek usuwa moje wiadomości na SB bez żadnego powodu . Jest jeszcze dostępny Gwiazdor ale gwiazdor takiego czegoś by nie robił Zobaczmy ss Tutaj napisałem kolejnego postna sb którego został usunięty przez kamila : Po chwili : a oto kto był dostępny : Teraz to już na pewno ode mnie nie dostaniecie tych rang . Mam już je wszystkie ukończone, ale przydadzą mi się .
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
11-04-2013, 17:39
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Skarga Kamil
<wystawia_ręce_czekając_na_kajdanki>
Się ciesz, że bana nie dostałeś za te swoje tekściki na PW (11-04-2013 17:26)KoXu|Kusa napisał(a): Nie znaczy że odszedłem to nie mogę pisać na sb chyba nie ? Odejść, ale jednak zostać. FUCK LOGIC (11-04-2013 17:26)KoXu|Kusa napisał(a): A co chodzi a oto , Kurde, nawet google nie wie o co tu chodzi -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
11-04-2013, 17:43
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013 17:45 przez KoXu|Kusa.)
Jak dla mnie mogę dostać bana mnie to nie obchodzi.
Nie dostałem tylko bana bo napisałem w swojej sygnaturze : "Czekam na odpowiedz ale penie jej nie dostane bo da mi bana" i wtedy jak byś dał bana to byś wyszedł na ciotę Nie dałeś bana to tak się wkurwiasz , że usuwasz moje posty na SB ? Jak Cię to podnieca to pousuwaj swoje , w których zarywasz do miski (czy jak jej tam) swoim golfem.
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
11-04-2013, 17:46
|
|
Na życzenie!
PS: Jak ktoś będzie chciał powód czemu wjebałem mu bana to chętnie zacytuję jego PW. ;P -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
11-04-2013, 18:35
|
|
Pr0 Runner |
zapodaj to pw
|
11-04-2013, 18:37
|
|
1:
"Co ty kurwa zrobiłeś ? Na chuj zamknąłeś ten temat ? Myślisz , że ja odchodzę z powodu twojego pojebanego warnika ? Cyba cię główka rozbolała. Na przyszłość ten wasz regulamin "SB" wsadź sobie głęboko w dupie. Pozdrowienia przesyła Kusa PS. I w tym momencie się posrałeś w gacie i dasz mi bana na forum" 2: "Sory ale mnie nie obchodzi cs ja mam swoje życie lubię sobie pograć ale i też ułożyć swoje życie prywatne a nie jak tutaj niektórzy z nas tylko komputer i cs. To jest już uzależnienie od tego. A co do pożegnania jak jest dział "przywitaj się" to powinien też być " pożegnaj się" bo kurwa ja nie jestem taką lamom jak ty że bym odszedł bez pożegnania z serwerownią i jak kamień w wodę nagle znikł To że jesteś pełnoletni i ciągle siedzisz przy kompie to nie oznacza , że na wszystko możesz sobie pozwalać .Prosze bardzo dzwoń do mojej mamy ja w przeciwieństwie do Cb mam mame" Nie chce mi się robić screenów -----------------------------------------------------------------------------------------------
11-04-2013, 18:38
|
|
Pr0 Runner |
RE: Skarga Kamil |
11-04-2013, 18:52
|
|
Pr0 Runner |
Jak dla mnie sporo szumu o nic
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
11-04-2013, 18:58
|
|
Pr0 Runner |
No też mi się tak wydaje ; )
|
11-04-2013, 19:06
|
|
no co Wy, ja już w bunkrze siedzę, bo mam nalot antyterrorystów na chatę
-----------------------------------------------------------------------------------------------
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|