Nowa Ranga - [Na Forum] |
09-08-2013, 16:01
|
|
Fair-Player |
Nowa Ranga - [Na Forum]
A więc tak .
Mam propozycje dodania nowej rangi na forum . Nie dawno napisał temat żeby VIP mógł kickować , nie wypalił a Dikey napisał że VIP to nie stróż prawa . Więc można by zrobić range :Stróż Prawa Chodzi o to że ta ranga może kickować , slapować i spayać . Ranga była by jakby podrangą dla admina . Można ją uzyskać tylko po akceptacji podania . Co wy na to ? Decyzja należy do was Powracam na serwer, by zrobic spustoszenie
|
09-08-2013, 16:04
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Nowa Ranga - [Na Forum]
Czy ja dobrze ciebie rozumiem? Tą "pod rangę" miałby dostać przyszły admin?
|
09-08-2013, 16:04
|
|
Erektryk ze Swazyndza |
dziwny pomysl nie przejdzie to ...stroz prawa nie lepiej na adma podanie od razy napisac?
|
09-08-2013, 16:27
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
To nie dziki zachód
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
09-08-2013, 16:27
|
|
Fair-Player |
Według mnie to bez sensu
Daj Plusika a ja również to zrobię
|
09-08-2013, 16:47
|
|
I <3 Spotify! |
Bo trudno jest napisać podanie...
|
09-08-2013, 17:16
|
|
Fair-Player |
Myth właśnie tak .
Ale zaproponowałem tą range dla tego ze np. ktoś niemoże być admem . Mogło by być też to mogł by być taki testowy adm. Czekam na Odp Dikey'a Powracam na serwer, by zrobic spustoszenie
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: