Jak zmniejszyć ping (bez programów) By oDs |
20-10-2011, 13:06
|
|
Take a minute |
Jak zmniejszyć ping (bez programów) By oDs
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2011 14:53 przez oDsTobiasz.)
Yo!
Widziałem wiele poradników (masę) lecz każdy z nich zawierał programy które to tylko psują komputer i zaśmiecają miejsce na dysku, nie raz były w nich trojany i innego rodzaju wirusy! Lecz ja człowiek sukcesu Tobiasz ;D Znalazłem inny sposób na zmniejszenie pingu BEZ PROGRAMÓW! Zaczynamy. (czytaj uważnie) Krok 1. Otwórz menagera zadań (otwierasz poprzez przytrzymanie w tym samym czasie 3 guzików CTRL ALT DLETE --- to ten nad strzałkami. Następnie jeśli korzystasz z windows vista/se7en wybierz opcje z samego dołu (Otwórz menager zadań) a jeśli z niższych wersji systemowych powinieneś tylko kliknąć te 3 przyciski i odpali się nasz menager. Krok 2. Odpal grę cs tak aby być w menu gry. Krok 3. Wyjdź do menu głownego (windowsa) nie wyłączając gry. Dla niekumatych "obok spacji powinien być guzik z flaga naciskasz go" Krok 4. Przechodzisz do zakładki "Procesy" i szukasz procesu hl.exe Następnie klikasz na niego PPM (prawy przycisk myszy) Kursorem myszki najeżdżasz na opcje "Ustaw proiorytet" (nie klikasz) Powinno wyświetlić się nowe w którym klikasz na opcje "Niski" Krok 4,5. Dla również niekumatych załączę foto z całą akcja. Myślę że wam pomogłem zmniejszyć ping w grze counter strike. Jeśli chcesz odpłacić mi się za ten poradnik wystarczy że dodasz mi plus reputacji (to ten przycisk obok PW na dole) Poradnik stworzony przez oDs na rzecz http://www.deathrun.pl - Najlepszej sieci Prawa kopiowania zastrzeżone. Pozdrawiam Tobiasz |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Jak zmniejszyć ping (bez programów) By oDs - oDsTobiasz - 20-10-2011 13:06
RE: Jak zmniejszyć ping (bez programów) By oDs - Nafleshowany Dawid - 20-10-2011, 19:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: