Skarga Na Nieogara oDs |
22-11-2011, 13:26
|
|
Zbanowany |
Skarga Na Nieogara oDs
Cześć dzisiaj o godzinnie 12.40 zdarzyło sie takie co
Jak ja wbiłem to niewiedziałęm ze dodał dikey plugin ze na free mozna z broni bić i ja mu pisałem ze ja niewiedziałem ten mi dałbana Wycinek z Consoli BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina oDs. [AMXBans] Pozostalo ci 16 minut i 50 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Smingus Dyngus [AMXBans] Powod : ' bron na free ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.133.134.195 ' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina oDs. [AMXBans] Pozostalo ci 16 minut i 50 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Smingus Dyngus [AMXBans] Powod : ' bron na free ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.133.134.195 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/s |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Skarga Na Nieogara oDs - Smingus Dyngus ^^ - 22-11-2011 13:26
RE: Skarga Na Nieogara oDs - Dejwid/mp3 - 22-11-2011, 14:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości