Pielęgniarka Rakiety i miny ? |
03-03-2011, 10:56
|
|
Pr0 Runner |
Pielęgniarka Rakiety i miny ?
Siema!
Dziś o koło 9 rano gram na Pielęgniarce lvl 9 server cod u aliassa żeby nie było że kłamie lub coś to wtedy byłem na serwie nawet LOK wtedy bana dawał no naciskam przycisk "e" a tu nagle mina się podłożyła naciskam znowu "e" a tu rakieta wstrzeliła no to naciskam znowu "e" i znowu rakieta wystrzeliła na następnej rudzie i puzniej nie mogłem już tego używać może ktoś mi wyjaśnić jak to możliwe ?? Pielęgniarka lvl 9 nic nie daje w inteligencje ... |
03-03-2011, 11:09
|
|
Kox |
RE: Pielęgniarka Rakiety i miny ?
JA mam to samo w swoim demolitku Tzn. na początku mam mine i 2 rakietki, za to znikają w drugiej rundzie...
Pozdro Mad |
03-03-2011, 12:53
|
|
oj tam oj tam |
Zdarza się to czasami jak zminiłeś klasę z tej co miała miny lub rakiety na inną. Działa to przez rundę i nie zawsze, nie wiem jakie są dokładne czynniki występowania. Taki bug
Podobny bug miałem kiedyś z awp, wyjaśnię żeby nie było. Miałem AWP Snipera i Wytr. weterana tak jakby na raz i się gracze pytali jak to możliwe. Sprawa jest prosta. Złapałem AWP i wyrzuciłem ITEM, jako że nie zginąlem i złapałem WW miałem AWP i WW na raz. Oczywiście jak zginałem to wszystko wraca do normy. |
03-03-2011, 13:04
|
|
Pr0 Runner |
Ale ja zawsze się loguje tylko na pielęgniarkę
no ale ss dobre pile i rakiety i miny aa tteraz mialem dynamit |
03-03-2011, 16:02
|
|
Pr0 Runner |
haha, Bobi, ja na strzelcu tez mialem taki motyw. naciskam e 1 raz potem 2, 3 patrze a tu rakiety! akurat zauwazylem to w ostatniej rundzie mapy i nie wiem czy moglem to uzywac przez cala mape. a na nastepnej juz tego nie bylo
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
03-03-2011, 16:27
|
|
Fair-Player |
Bo teraz po tym jak ta baza danych padła to coś się popsuło i ja też tak mam kiedyś to nawet jak wszedłem na serwer to od razu mi demolitiona samo wybierało Wystarczy to wystrzelać w 1 rundzie i po rakietach/minach/dynamitach
|
04-03-2011, 09:31
|
|
Pr0 Runner |
Noo ale beka by była jak bym zabił nożownika z rakiety na piele haha
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|