Ankieta: Czy jesteście za moją propozycją? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Jestem za | 9 | 81.82% | |
Jestem przeciw | 2 | 18.18% | |
Razem | 11 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Serwery AliaSs'a |
05-04-2011, 15:57
|
|
Zbanowany |
RE: Serwery AliaSs'a
Bobi dziwna osoba z ciebie. Robię to ponieważ ludzie chcą odejść z serwera a po co ma stać pusty?, z sieci jeśli mnie wywalą to wywalą znajdę inną lub będę bez sieci proste.
|
05-04-2011, 16:44
|
|
Runner |
Bobi no wiesz można by zrobić nowy serw(co popieram ; D) ale to wiąże się z kosztami (nie wiem za co się płaci bo nie wiem jak się robi serwery) a np ja nie mogę zapłacić bo nie mam hajsu i będzie takich dużo ludzi a to ,że np. ty DiKey i K@MIL zapłacicie sms'a za 20 zl pare razy to raczej nie wystarczy(przynajmniej tak uważam) i lepiej było by gdyby AliasS po prostu zainteresował się jego serwami i w końcu i coś zrobił z cheatami.Grając powiedziałem ,że adm może będzie za 10 zł i z 2-3 osoby powiedziało ze od razu kupi więc lepiej dać taniej adma i przyłożyć się do co tygodniowego aktualizowania serwa i klas by była ta różnorodność ;D
Pomogłem?? To dawajcie Reputke
Jak czegoś dusza zapragnie piszcie PW |
05-04-2011, 19:30
|
|
Zbanowany |
Admin jest po 11.07 zł sms już miesiąc
|
06-04-2011, 13:24
|
|
Runner |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2011 13:24 przez Me My Self And I.)
to dobrze nie wiedziałem bo sam nie jestem zainteresowany(nie mam hajsu)teraz trzeba zrobić jakąś automatyczną wiadomość na serwie np "SPEED rekrutacja adminów teraz tylko 11.07 zł!!!"coś takiego DiKey ma takie na serwie (4fun'ie) i powinno być dobrze
Pomogłem?? To dawajcie Reputke
Jak czegoś dusza zapragnie piszcie PW |
06-04-2011, 14:46
|
|
Pr0 Runner |
Dobrze wiecie że ja Mogę w całości opłacać serwer bo mam taką możliwość .
Co do ciebie aliass odpowiesz mi kiedyś czemu admina mi zabrałeś parę przykładów ? Ta sieć to inna ? no co ty gadasz.. jak ty masz słaby serwer nie ma ranku to po pierwsze a po drugie nawet takich fajnych itemów nie mówię już o klasach i bym mógł tak wymieniać . Chcą odejść bo wymyślałeś jakieś głupie powody że nie możesz bo coś tam i coś tam , i tak wiem że zrobisz pare rzeczy a potem będzie to samo |
06-04-2011, 14:56
|
|
VIP |
Właśnie też bym chciał wiedziec dlaczego AliaSs zabrał Ci admina przecież miałeś go opłaconego na dwa miesiące. Z pewnością ta sytuacja odstraszy parę osób. Czekamy na wypowiedz
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
06-04-2011, 18:59
|
|
Cool User |
Jestem przeciw...Mam swoje powody.
"Nie idź za tłumem , bo nigdzie nie dojdziesz"
M.Thatcher Pozdr. dla : Ulicznego,DiKey-a,TheBill-a,boboka,CaclaVa,Wellana i oczywiście AliaSsa |
06-04-2011, 19:15
|
|
Zbanowany |
Bobi to postaw sobie serwer i go opłacaj. A nie wymyślałem głupich powodów tylko nie miałem internetu i przez pewien okres czasu. Teraz będę miał czas i będę się zajmował serwerami wierzysz czy nie mało mnie to obchodzi. A co do serwerów rozreklamowałem już 2 razy je bo odchodzili to i 3 raz rozreklamuje jeśli będzie trzeba
|
06-04-2011, 20:16
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Co do rankingu to zgadzam się z Bobim, taki 'bonus do serwera' bardzo by się przydał i gracze chętniej by grali. ; )
A jeśli chodzi o wymyślanie dlaczego nie było AliaSs'a to jest tylko i wyłącznie jego sprawa, a chociaż wyglądało to tak, jakby miał serwer w dupie to nie będę go z góry oceniał. W każdym razie wykazał inicjatywę i chwała mu za to, ale i tak nie wierzę, żeby ta sytuacja utrzymała się dłużej niż miesiąc. ;p -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
06-04-2011, 20:33
|
|
Zbanowany |
No każdy ma swoje zdanie, co zadecyduje dikey to zadecyduje.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|