Pomysł na zarobek $$$ |
26-05-2013, 22:48
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Pomysł na zarobek $$$
Wyobraźcie sobie sytuacje, że ja przeciętny Przemysław "Mythbusters" Żabicki szukam sobie serwera do pogrania ... DR jakiś fajny żeby był, ale co to, kurna płatne cholerstwo ... 10 zł? Chyba ich ocipiało, mogę sobie wyszukać inne serwery DR w kilka sekund (że już nie wspomnę o graczach co grają na steamie ... ci to już mają ułatwione zadanie w 100%) ...
A teraz przedstawię wam sytuację dzieciaka 7 letniego - Chcę sobie poszukać fajnego DR bo mi kolega któremu powybijałem dzisiaj książką od Wfu wszystkie mleczaki powiedział przed incydentem, że to fajny typ serwera ... znalazłem sieć 3DR ale co to??? Kurestwo płatne ... a pieprzyć to, mamusia da mi te 10 zł i sobie wejdę ... powydzieram się tam trochę przez mikro i ogółem zwały będą (20 minut później) - Sz kur** ja pierdo** chole** mać, do piz** z takim chu***** serwerem, bana dostałem na 30 min za wydzieranie się przez mikro ... chu* nie gram tam A więc po przytoczeniu 2 jakże barwnych historyjek widać, że prędzej właśnie ciekawość dzieci pozwoli na krótkie dofinansowanie sieci, a z ogarniętą wiarą chcesz grać??? Sami admini byliby na serwerach i może 5% graczy ... Jestem na NIE |
27-05-2013, 07:40
|
|
Fair-Player |
Hmmmmmm ty to tak przedstawiłeś że nawet ja jestem na NIE
|
27-05-2013, 15:34
|
|
Pr0 Runner |
Jeny, zamykajcie takie głupie pomysły.
/zamykam -> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|