Podanie by KozaKEE |
24-06-2013, 16:55
|
|
Nowy |
Podanie by KozaKEE
Witam,
1. Imię: Dawid. 2. Nick na Serwerze: Aktualnie KozaKEE, ale wcześniej były różne, bo ciągle na innym grałem np. `Cheater. 3. Nick steam (jeśli posiadasz): Mam steama, ale nie posiadam na nim cs'a. 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: 5. Wiek, data urodzenia: 16 lat, 8styczen 1997 6. Znajomość AMX (1-10): 7-8/10 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? Grałem kiedyś z 2 lata, ale teraz jestem po przerwie. Znam zasady itd.. w miare ogarnięte bh, chociaż to nie ma tu dużo do rzeczy. 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? Czasami po pare h dziennie tylko, że różne nicki 9. Gdzie masz/miałeś admina? Aktualnie nie mam, bo zrezygnowałem z 2 adminów(kłopoty w rl miałem) Miałem na wielu serwerach, w tym 2 razy na serwerach deathrun. 10. Jak często odwiedzasz forum? Postaram się posiedzieć codziennie z 4h na forum, a teraz wakacje będą to pewnie więcej 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: Praktycznie jak nie mam nic do zrobienia to mogę grać od rana do rana : 24/24, ale wiadomo że tyle nie będę raczej grał, więc myślę tak około 5h na dzień, może więcej. 12. Kontakt (GG, skype): GG jak ktoś będzie chciał to podam na PW, a skype to dawid.szejq 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Tak znam i akceptuję. 14. Przydatne umiejętności: Nie wiem co wam się przyda z moich umiejętności, pożyjemy, zobaczymy 15. Mieszkam w Gościcinie 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): Jeżeli będzie potrzebne to tak, ale jeszcze się zastanowię, bo nie zawsze mam środki żeby zapłacić. Będę miał to zapłacę 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ ... No właśnie i tu jest pytanie dlaczego. Powiem tak : Na serwerze panuje chaos, oraz brak kultury itd... Chciałbym zapobiec takiemu zachowaniu, które np. przed chwilą miało miejsce na mapie "deathrun_arctic". Ktoś 1 przeszedł mape o nicku s!0 ;G " czy jakoś tak i był 1 w kolejce. Powiedział, że idzie na obiad, co nie było prawdą i aż do końca mapy stał ciągle i my musieliśmy czekać niestety. Przykro patrzeć jak nie ma kultury na serwerze, a także czasami jest za mały resp jak jest za dużo osób na serwerze i padają na początku, więc to chyba nie sprawiedliwe co ?? Opłacało by się zrobić vote na inną mape No i to tyle. Tak na początek ode mnie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników serwerowni. |
24-06-2013, 16:57
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Podanie by KozaKEE
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
24-06-2013, 16:58
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
- nie udzielasz się na forum
- konto dla podania [ 1 post] -nie widuję cię na serwie -znajomość amxx 7-8 a nie umiesz podać swojego IP pozdro Na NIE Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
24-06-2013, 19:16
|
|
Nowy |
(24-06-2013 16:58)xsardas™ napisał(a): - nie udzielasz się na forum Bo ja mam zmienne IP, dlatego nie podałem. Na serwerze gram, choćby nawet teraz. Jeżeli nie grasz w tym czasie co ja to masz problem. Ja jakoś Cię też nigdy nie widzę. Tak konto dla podania, bo wy nie umiecie ogarnąć serweran. Chaos totalny.. ogarnijcie go lepiej. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości